Ingredienten (4 personen): 200 ml kwaliteits extra vierge olijfolie, 1 flinke teen knoflook, halve rode peper, 1 theelepel Balsamico-azijn, 1 eetlepel gedroogde basilicum, 1 eetlepel gedroogde oregano, peper en zout naar smaak.
Bereiding: Pers de knoflook zo fijn mogelijk en hak de rode peper in kleine stukjes. Doe de extra vierge olijfolie in een schaaltje en voeg de Balsamico-azijn toe en meng goed door. Voeg nu de knoflook, peper en de gedroogde kruiden toe en breng op smaak met peper en zout.
Tip: Voor een extra 'frisje' rasp je de schil van een citroen en voeg je deze naar eigen smaak toe aan de dip!
Voor een maximale smaak laat je de dip (afgedekt) minimaal een uur op kamertemperatuur staan. Voor serveren nog even goed doormengen. Enjoy!
Recept FEBRUARI - Spaanse brooddip
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter