• Lorem ipsum

Interview op Radio1

Op 30 september 2024 (de dag van Extra Vierge Olijfolie) werd ik geïnterviewd op Radio 1 om uit te leggen wat dat precies is. Het bleek ook veel over mijn geuzennaam "olijfoliefluisteraar" te gaan... :-)
Luister HIER het fragment terug.
 
Radio 1 interview

Lunch in De Treeswijkhoeve**

Dick Middelweerd en zijn vrouw Anne-Laura poseren samen met Margot Reute van Da Vinci en Jannis Brevet van Inter Scaldes *** met ieder hun 'eigen' olijfolie.

De Telegraaf

Edwin Vinke van De Kromme Watergang** kookt in het kasteel van Amerongen op uitnodiging van De Olijfolie Shop. 

De Telegraaf

Mario Ridder is al jaren een fan van onze olijfolies. Nu in zijn prachtige Joelia* en destijds in De Zwethheul** met z'n private label Naturvie Full Moon Club. 

Financieel Dagblad

Groot interview in het Financieel Dagblad

De Telegraaf

Pagina groot wordt de bijzondere olijfolie van Pago Baldios San Carlos Full Moon besproken. 

Het Algemeen Dagblad

Het verhaal over de bijzondere olijfolie van De Zwethheul. 

Het Algemeen Dagblad

Als voorzitter van de jury mocht ik de olijfolie uit supermarkten keuren namens het Algemeen Dagblad. 

De Telegraaf

Een mooie lunch met bijzondere olijfolies mogen verzorgen als chef in het atelier van Michèl Poort  

TV West Brabant / Zeeland

Voor de Regionale Televisie van West Brabant en Zeeland treden we op in het kookprogramma Koken met Renè

De Telegraaf

Een volle pagina in de Telegraaf over onze bijzonder olijfolie van Chateau d'Estoublon 

Culinair

Kort artikel over de bijzondere historie van de Venta del Baron

De Telegraaf

Artikel over ons bezoek aan restaurant Merlet* in Schoorl

SBS6

Scene uit het TV programma Horeca van SBS6 waarin Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve** een mooi gerecht maakt mijn onze Naturvie olijfolie, de huisolie van dit sterrenrestaurant.

De Telegraaf

De introductie van Naturvie Cornezuelo met tal van chefs w.o. Jilt Cazemier van De Vlindertuin*, Meesterkok Wilco Berends van De Nederlanden*, Margo Reute van Da Vinci*, Jannis Brevet van Inter Scaldes*** en Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve**. 

De Telegraaf

Artikel n.a.v. onze lunch in De Kromme Watergang waarbij 25 Michelinsterren aanwezig waren. Ook Cesar Zuiderwijk van The Golden Earring was aanwezig om zijn drumkunsten te laten zien

Elle Eten

Jonge chefs tonen hun creativiteit op het witte doek tijdens een door ons georganiseerd event voor Elle Eten. Met o.a. Joris Bijdendijk (geheel links) en Freek van Noortwijk daarnaast. Ook aanwezig waren o.a. de sterrenchefs Josua van Ratatouille* en Sander van De Burgemeester*

De favoriet van Edwin Vinke

Edwin Vinke van De Kromme Watergang** toont samen met zijn brigade z'n favoriete olijfolie, de Pago Baldios San Carlos Full Moon.

Gustaaf

Guus Meewis gebruikte in zijn pop-up restaurant Gustaaf uiteraard onze olijfolie. 

RTL5

De slot foto van Wie is de Chef. Ik mocht 2 pannetjes ontvangen.